SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

AMASYA İÇİN ANKARA’DA TEMASLAR SÜRÜYOR

AMASYA İÇİN ANKARA’DA TEMASLAR SÜRÜYOR
Bu haber 14 Nisan 2023 - 11:12 'de eklendi ve 54 views kez görüntülendi.
Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik, yeni projelerin şehre kazandırılması için Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu.
Ankara ziyaretinde yeni projelerle ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı ve Tarım Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki ile temaslarda bulundu. Başkan Çelik, hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgiler verdiği Bakan Yardımcıları ile bir süre fikir alış verişinde bulundu.
‘DEVRALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ’
Şehrin gelişmesi için adımlar atmaya ve projeleri hayata geçirmek için girişimlere devam ettiklerini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şunları kaydetti;
“Belediye Eski Başkanımız ve şimdiki MHP Amasya Milletvekili Adayımız Sn. Mehmet Sarı Beyin bıraktığı yerden devraldığımız bayrağı daha ileriye taşıyabilmek için gece-gündüz mesaimize devam ediyoruz. Bu doğrultuda yeni projelerimizin hayata geçirilebilmesi için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı ve Tarım Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki Beylerle bir dizi görüşmeler yaptık. Amasya’mız için verimli geçen görüşmelerimizde bizlere ilgi alakaları ve misafirperverlikleri için kıymetli Bakan Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA